Led-Pære Tomiv2 2,9W Gu10-Nw 295Lm 4000K Neutral Farve 34964

44 kr.

Opgrader dit hjem med vores LED-pære Tomiv2. Den leverer fantastisk lyskvalitet og energibesparelse. Et must-have til ethvert rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900426876374 Kategori:

Lad mig fortælle dig om vores fantastiske LED-pære Tomiv2. Denne 2,9W GU10 LED-pære giver en imponerende lysstyrke på 295 lumen med en neutral farvetemperatur på 4000K, hvilket giver en behagelig og naturlig belysning til ethvert rum. Med sit stilfulde design og enestående energieffektivitet er denne LED-pære det perfekte valg for miljøbevidste forbrugere, der ønsker at reducere deres energiforbrug og samtidig nyde et klart og kraftfuldt lys.

Denne LED-pære er nem at installere og passer perfekt ind i GU10 sokler, hvilket gør den ideel til både private hjem og kommercielle miljøer. Med en forventet levetid på op til 15.000 timer kan du nyde det klare og konstante lys fra denne LED-pære i årevis, hvilket sparer dig for tid og penge på udskiftning af pærer.

Tomiv2 LED-pæren er designet til at være miljøvenlig og fri for farlige stoffer som kviksølv, hvilket gør den til et sikkert og bæredygtigt valg for både dig og miljøet. Med sit flimmerfrie lys og øjebeskyttelsesfunktion er denne LED-pære også velegnet til belysning af arbejdsområder og læsesteder, hvor en stabil og pålidelig lyskilde er afgørende.

Uanset om du ønsker at opgradere din hjemmebelysning eller skabe en behagelig atmosfære på din arbejdsplads, vil LED-pære Tomiv2 imponere dig med sit klare lys, lang levetid og energibesparende egenskaber. Gør en forskel for dig selv og miljøet ved at vælge denne avancerede LED-pære til dine belysningsbehov. Bestil din LED-pære Tomiv2 i dag og oplev en ny dimension af lyskvalitet og effektivitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Led-Pære Tomiv2 2,9W Gu10-Nw 295Lm 4000K Neutral Farve 34964”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.