Ledvance smart+ par16 50w/rgbw mat gu10 wifi

104 kr.

Oplev den ultimative belysning med Ledvance Smart+ PAR16 pærer. Skab stemning med farveskift og styr alt fra din telefon. Let at installere.

Køb her

Varenummer (SKU): 1121300276743567 Kategori:

dybde i farverne og indstille lysstyrken efter behov. Du kan skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed ved hjælp af et enkelt tryk på din smartphone.

Skab en hyggelig atmosfære på en regnfuld dag med varme, bløde farver eller sæt fut i festen med livlige, skiftende farver. Måske vil du fordybe dig i en god bog med et behageligt, hvidt lys, som du nemt kan justere for at undgå anstrengelse for øjnene.

Med LEDVANCE SMART+ WiFi LED-lyskilder kan du lade din kreativitet flyde frit og skabe en unik belysning i ethvert rum. Personliggør dit hjem, din café eller dit kontor med et væld af farver og muligheder lige ved hånden.

Skift fra en beroligende blå til en energisk rød farve på et splitsekund og få dine gæster til at måbe over den forbløffende effekt. Brug timerfunktionen til at planlægge lysscenarier på forhånd og sørge for, at dit hjem altid byder velkommen med den rette belysning.

LEDVANCE SMART+ WiFi LED-lyskilder er en smart investering i både funktionalitet og stemning. Glem alt om at rode med besværlige lysdæmpere eller at skulle rejse dig fra sofaen for at slukke lyset. Med denne intelligente løsning har du fuld kontrol over din belysning med kun få tryk på din smartphone.

Tag det næste skridt mod et mere moderne og behageligt hjem med LEDVANCE SMART+ WiFi LED-lyskilder. Oplev, hvordan belysning kan forvandle dine omgivelser og skabe en atmosfære, som passer perfekt til enhver situation. Lad dine øjne nyde de fyldige farver, og lad din sjæl slappe af i det bløde lys. Velkommen til en verden af uendelige muligheder med LEDVANCE SMART+ WiFi LED-lyskilder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ledvance smart+ par16 50w/rgbw mat gu10 wifi”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.