Led-Pære Tomiv2 1,2W Gu10-Nw 120Lm 4000K Neutral Farve 34961

101 kr.

Opgrader dit hjem med vores energieffektive LED-pære med neutral farve. Perfekt lysstyrke og lang levetid til en fantastisk pris. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900426876348 Kategori:

Denne fremragende LED-pære fra Tomiv2 er en sand revolution for dit hjem. Med en effektivitet på 1,2 watt og en lysstyrke på 120 lumen er denne pære både energibesparende og kraftfuld. Med en neutral farvetemperatur på 4000K skaber den et behageligt og naturligt lys, der passer perfekt til ethvert rum i dit hjem.

LED-teknologien bag denne pære sikrer en lang levetid og en pålidelig ydeevne, så du kan nyde det klare og ensartede lys i mange timer fremover. Denne pære er designet til GU10-fatninger og er let at installere, hvilket gør det til en ideel erstatning for traditionelle glødepærer.

Med Tomiv2 LED-pæren kan du skabe den perfekte atmosfære i dit hjem, uanset om det er i stuen, køkkenet, soveværelset eller badeværelset. Du vil opleve en forbedret belysning, der skaber et hyggeligt og indbydende miljø, samtidig med at du sparer på energiregningen.

Tag det næste skridt mod en mere bæredygtig og miljøvenlig fremtid med denne LED-pære fra Tomiv2. Opgrader dine lyskilder i dag og oplev fordelene ved moderne LED-teknologi i dit hjem. Med denne LED-pære får du ikke kun en pålidelig lyskilde, men også en stilfuld og smart belysningsløsning, der vil løfte din boligindretning til nye højder. Gør dig selv og din bolig en tjeneste og invester i denne fantastiske LED-pære fra Tomiv2 i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Led-Pære Tomiv2 1,2W Gu10-Nw 120Lm 4000K Neutral Farve 34961”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.