Kanlux Led-Pære Tomiv2 1-2W Gu10-Cw 120Lm 6500K Kold Farve 34960

48 kr.

Opgrader din belysning med Kanlux LED-pærer. Energibesparende, lang levetid og kold farvetone. Giv dit hjem et nyt lys.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900692579957 Kategori:

Denne Kanlux LED-pære er det ultimative valg for dig, der ønsker at investere i energieffektiv belysning til dit hjem eller arbejdsplads. Med sit elegante design og kraftfulde lyskraft vil denne LED-pære ikke kun opgradere din belysning, men også sætte en ny standard for miljøvenlige lyskilder.

Med en effekt på 1-2W og en lysstyrke på 120 lumen er denne LED-pære ideel til at skabe en lys og indbydende atmosfære i ethvert rum. Den kolde farvetemperatur på 6500K giver et klart og skarpt lys, perfekt til områder, hvor du har brug for maksimal belysning og fokus.

Denne LED-pære er designet med holdbarhed og lang levetid for øje. Med en forventet levetid på op til 15.000 timer kan du nyde godt af dette moderne lys i mange år fremover, samtidig med at du reducerer dit energiforbrug og sparer penge på din elregning.

Med en GU10-fatning er denne LED-pære let at installere og passer perfekt til mange forskellige lamper og armaturer. Uanset om du bruger den derhjemme, på kontoret eller i offentlige rum, vil denne LED-pære levere et pålideligt og konstant lys, der skaber et behageligt miljø.

Så hvis du ønsker en pålidelig, energieffektiv og stilfuld belysningsløsning til dit rum, så er denne Kanlux LED-pære det oplagte valg. Lad lyset skinne ind i dit liv med denne innovative og moderne lyskilde, der vil forvandle din belysningserfaring og bringe en ny glød til dine omgivelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kanlux Led-Pære Tomiv2 1-2W Gu10-Cw 120Lm 6500K Kold Farve 34960”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.