Kanlux Gu10 6W-Cw Led-Pære 520Lm 5000K Kold Farve 31235

46 kr.

Opgrader dit hjem med Kanlux Gu10 LED-pærer. Kold farvetemperatur, lavt strømforbrug og imponerende lysstyrke på 520 Lumen. Skab en moderne atmosfære.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900692579952 Kategori:

Med Kanlux Gu10 6W-Cw LED-pæren i kold farve får du en lyskilde, der ikke bare lyser op, men også skaber en stemning i rummet. Designet med en brugervenlig GU10-fatning og en imponerende lysstyrke på 520 lumen, er denne LED-pære det perfekte valg til både hjemmet og kontoret. Med en farvetemperatur på 5000K giver denne pære et klart og koldt hvidt lys, der skaber en lys og energisk atmosfære, perfekt til arbejdsområder eller rum, hvor koncentration er vigtig.

Denne 6W LED-pære er en miljøvenlig og energibesparende løsning, der erstatter traditionelle halogenpærer og reducerer energiforbruget markant. Med en forventet levetid på op til 25000 timer er dette pæren, der holder i lang tid og sparer dig for besværet med at skifte pærer ofte.

Kanlux Gu10 6W-Cw LED-pæren er ikke bare en praktisk lyskilde, men også et stilfuldt tilbehør til enhver belysningsindretning. Den kompakte størrelse gør det nemt at integrere denne LED-pære i eksisterende armaturer og skabe en uniform belysning i rummet. Uanset om du bruger den til at skabe stemning i stuen, belyse arbejdsområder i kontoret eller tilføje ekstra lys i køkkenet, vil denne LED-pære opfylde dine behov og tilføre et strejf af elegance til dit rum.

Tag kontrol over belysningen i dit hjem eller kontor med Kanlux Gu10 6W-Cw LED-pæren i kold farve. Med dens imponerende lysstyrke, energieffektivitet og stilfulde design er denne LED-pære den perfekte løsning til at skabe den rette atmosfære og optimale belysning i enhver situation. Gør dit valg med Kanlux Gu10 6W-Cw LED-pæren og oplev belysning på et nyt niveau af kvalitet og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kanlux Gu10 6W-Cw Led-Pære 520Lm 5000K Kold Farve 31235”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.