Paulmann ródo wiata Led Gu10 Eco Line 2.5W 450Lm 3000K 230V Srebrny / Szko

123 kr.

Opgrader din belysning med Paulmanns effektive LED-pærer, der skaber en varm og behagelig atmosfære i dit hjem. Med Eco Line teknologi og lang levetid.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900331926696 Kategori:

Forkæl dit hjem med det smukkeste og mest energieffektive belysningssystem fra Paulmann. Med deres innovative LED Gu10 Eco Line pærer kan du skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum i dit hjem. Disse pærer er ikke kun skabt til at lyse op, men også til at forvandle din indretning med deres elegante design og blændfri belysning.

Paulmann LED Gu10 Eco Line pærerne leverer imponerende 450 lumen og en varm hvid farvetemperatur på 3000K, hvilket skaber en behagelig og indbydende atmosfære i rummet. Med en effekt på blot 2.5W er disse pærer utroligt energieffektive og vil hjælpe dig med at spare på din elregning samtidig med at de skåner miljøet.

Den sølvfarvede og skinnende overflade på pæren giver et stilfuldt touch til enhver lampe eller armatur, og den perfekte balance mellem design og funktionalitet gør den til det ideelle valg for ethvert moderne hjem. Uanset om du ønsker at opgradere dit køkken, stue, soveværelse eller kontor, vil disse LED pærer bringe en ny dimension af lys og skønhed til dine rum.

Med en bred spænding på 230V er installationen af disse pærer enkel og problemfri. Du behøver ikke at være en ekspert for at få glæde af det smukke og energibesparende lys, som Paulmann LED Gu10 Eco Line pærerne tilbyder. Så gør dit hjem til et lysende oase med disse fantastiske LED pærer fra Paulmann, og nyd den behagelige atmosfære de skaber hver dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paulmann ródo wiata Led Gu10 Eco Line 2.5W 450Lm 3000K 230V Srebrny / Szko”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.