Tilbud!

Ledvance Smart+ Wifi GU10 spotpære, farveskift + justerbar hvid, 4,9W, 3-pak

Original price was: 279 kr..Current price is: 251 kr..

Opgrader dit hjem med Ledvance Smart+ Wifi GU10 spotpærer. Skift farver, juster lysstyrke og spar energi med denne smarte 3-pak.

Køb her

Varenummer (SKU): 5546700088195407 Kategori:

Hop ind i en verden af farver og lysstyrke med Ledvance Smart+ Wifi GU10 spotpærer. Denne 3-pak giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum i dit hjem. Med en lysstyrke på 4,9W og muligheden for både farveskift og justerbar hvidt lys, er disse spotpærer den ultimative løsning til at skabe stemning og komfort.

Med Ledvance Smart+ Wifi GU10 spotpærer kan du styre belysningen direkte fra din smartphone eller stemmestyrede enheder som f.eks. Amazon Alexa eller Google Assistant. Dette giver dig fuld kontrol over lyset i dit hjem, uanset hvor du befinder dig. Skal du have en hyggelig aften med vennerne? Skift farven på lyset til en af de mange tilgængelige nuancer og skab den helt rigtige stemning.

Denne 3-pak spotpærer er let at installere og kræver ingen ekstra hub eller gateway. Du kan nemt integrere dem i dit eksisterende wifi-netværk og komme i gang med at nyde det smarte lys med det samme. Med en lang levetid og energibesparende teknologi er Ledvance Smart+ Wifi GU10 spotpærer ikke kun stilfulde, men også økonomiske og bæredygtige.

Tag styringen over belysningen i dit hjem og skab den perfekte atmosfære til enhver lejlighed med Ledvance Smart+ Wifi GU10 spotpærer. Lad lyset følge dine stemninger og indstil det til at passe til enhver situation. Med dette sæt af 3 smarte spotpærer får du muligheden for at udforske en verden af lys og farver, samtidig med at du reducerer dit energiforbrug og bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Gør dit hjem endnu smartere og mere behageligt med Ledvance Smart+ Wifi GU10 spotpærer – oplev magien i smart belysning i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ledvance Smart+ Wifi GU10 spotpære, farveskift + justerbar hvid, 4,9W, 3-pak”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.