Osram Base, 2,6 W, 35 W, Gu10, 230 Lm, 10000 T, Varm Hvid

129 kr.

Opdag Osram Base LED-pærer: Lang levetid, energibesparende & varm hvidt lys. Perfekt til at skabe atmosfære i dit hjem. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900363951111 Kategori:

Osram Base, 2,6 W, 35 W, Gu10, 230 Lm, 10000 T, Varm Hvid

Forestil dig at have muligheden for at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem med et trylleslag. Med Osram Base GU10 LED-pæren kan du gøre netop dette og meget mere. Lad mig guide dig gennem en verden af lys, der skaber komfort, hygge og velvære i dit hjem.

Med en effekt på kun 2,6 Watt erstatter denne LED-pære en traditionel 35 Watt pære uden at gå på kompromis med lysstyrken. Du vil blive overrasket over, hvor strålende og klart lyset er, når du tænder for denne energibesparende pære. Med en lysstyrke på 230 Lumen kan du skabe den perfekte belysning til ethvert rum i dit hjem.

Osram Base GU10 LED-pæren er designet til at vare i op til 10.000 timer, hvilket giver dig mange års glæde af en pålidelig lyskilde. Aldrig mere behov for hyppig udskiftning af pærer – du kan trygt stole på, at Osram Base LED-pæren vil lyse op i dit hjem i lang tid fremover.

Den varme hvide farvetemperatur skaber en behagelig og indbydende atmosfære, der får dit hjem til at føles endnu mere hyggeligt. Uanset om du bruger pæren i stuen, køkkenet, soveværelset eller gangen, vil den skabe den rette stemning og belysning til enhver lejlighed.

Osram er kendt for deres høje kvalitetsstandarder og innovative lysløsninger, og med Osram Base GU10 LED-pæren får du et produkt, der lever op til disse krav. Du kan være sikker på at få en pålidelig, energieffektiv og stilfuld lyskilde, der passer perfekt ind i dit moderne hjem.

Så tag springet og oplev magien ved Osram Base GU10 LED-pæren. Lad lyset guide dig gennem dine rum og skabe en verden af lys, varme og velvære. Gør dit hjem endnu smukkere med denne enestående LED-pære fra Osram.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Osram Base, 2,6 W, 35 W, Gu10, 230 Lm, 10000 T, Varm Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.