Ledvance Bulb Led Gu10 6.9W 827 575Lm 60

37 kr.

Opgrader dit hjem med Ledvance Bulb Led Gu10 pæren. Med en effektivitet på 575 lumen og en varm hvid farvetemperatur på 2700K, skaber den den perfekte stemning til ethvert rum. Køb nu og oplev en lysoplevelse ud over det sædvanlige.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900169457659 Kategori:

Denne Ledvance Bulb LED GU10-pære er den perfekte løsning til at opgradere dit hjem til en mere energieffektiv belysning. Med en effekt på 6.9W og en lysstyrke på 575 lumen leverer denne pære et blødt og behageligt varmt hvidt lys (827 kelvin), som skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum.

Med en strålevinkel på 60 grader får du en jævn og ensartet belysning, der er ideel til at oplyse specifikke områder i dit hjem, som f.eks. en maleri på væggen, en læsehjørne eller køkkenbordet. Denne pære er designet med fokus på kvalitet og holdbarhed, hvilket sikrer dig en pålidelig belysningsløsning, der kan holde i mange år fremover.

Desuden har denne LED-pære en lang levetid, hvilket betyder, at du kan nyde godt af energibesparelser og minimal vedligeholdelse. Ved at skifte til LED-belysning kan du reducere dit energiforbrug og bidrage til en mere bæredygtig livsstil.

Med Ledvance Bulb LED GU10-pæren kan du ikke kun skabe den perfekte belysning i dit hjem, men også spare penge på din elregning. Gå ikke glip af muligheden for at opgradere dit hjem med denne energieffektive og stilfulde LED-pære, der kombinerer høj ydeevne med lang holdbarhed. Oplev en ny standard for belysning med Ledvance Bulb LED GU10-pæren og lad dit hjem skinne i et nyt lys.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ledvance Bulb Led Gu10 6.9W 827 575Lm 60”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.