Ledvance Led Star+ 3stepdim Krone 50w/827 Fil Gu10 Dæmpbar – C – Pære

96 kr.

Oplev den ultimative lysoplevelse med Ledvance Led Star+ 3stepdim pære. Dæmpbar og energieffektiv – skab stemning og spar energi.

Køb her

Varenummer (SKU): 6198702114395288 Kategori:

Med Ledvance Led Star+ 3stepdim Krone 50w/827 Fil Gu10 Dæmpbar – C – Pære kan du skabe den perfekte atmosfære i dit hjem eller på din arbejdsplads. Denne avancerede LED-pære kombinerer innovation med tidløst design for at levere en lysoplevelse i topklasse.

Med et effektforbrug på kun 5 watt kan denne LED-pære erstatte en traditionel 50 watt halogenpære, hvilket giver dig en betydelig energibesparelse uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Pærens varmhvide lys (2700 Kelvin) skaber en hyggelig og indbydende atmosfære, perfekt til både afslapning efter en lang dag og til at skabe en behagelig arbejdsplads.

Det bedste ved denne LED-pære er dens 3-step dæmpningsfunktion, som giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Skift let mellem tre forskellige lysniveauer for at skabe den ønskede stemning, hvad enten det er til hyggeaftenen derhjemme eller til det professionelle møderum.

Med en forventet levetid på op til 15.000 timer kan du nyde godt af dette kvalitetsprodukt i mange år fremover, hvilket gør det til en økonomisk og miljøvenlig investering. Med sin GU10-fatning er denne LED-pære let at installere og passer perfekt til moderne armaturer.

Gør din belysning smartere, mere energieffektiv og mere stemningsfuld med Ledvance Led Star+ 3stepdim Krone 50w/827 Fil Gu10 Dæmpbar – C – Pære. Optimer dit rum med dette topmoderne produkt, der kombinerer funktionalitet, design og holdbarhed på en unik måde.lad dig inspirere og oplev forskellen med Ledvance LED-pærer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ledvance Led Star+ 3stepdim Krone 50w/827 Fil Gu10 Dæmpbar – C – Pære”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.